Jobba hos oss – Fastighetstekniker / Fastighetsskötare med bred kompetens

Det är mycket på gång i topp tio Sverige näringslivsrankade Götene och hos oss på GöteneBostäder. Vi kommer i närtid påbörja byggandet av nya lägenheter samtidigt som utvecklingen gör att vi behöver höja kompetens- och servicenivån i förvaltningen av alla våra fastigheter. Har du intresse, erfarenhet av och en bred kompetens vad gäller fastigheters drift och skötsel? Är du öppen för att arbeta med modernt och mobilbaserat IT-stöd? Vill du dessutom dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Välkommen att söka tjänst som fastighetstekniker/fastighetsskötare och bli en i gänget hos oss!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att medverka i drift och skötsel av såväl våra byggnader som utemiljön i våra bostadsområden. Även mer specialiserade arbetsuppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kan ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil. I tjänsten ingår också schemalagd beredskap för snöröjning under vintersäsongen.

Kvalifikationer
Du har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren ser som likvärdig, exempelvis inom VVS, drift/energi eller bygg. Du är också van att använda maskiner för gräsklippning, snöröjning och liknande. Du har därutöver förmåga att i din arbetsplanering använda mobilbaserade app-verktyg för serviceanmälningar, ronderingar och fastighetsstyrning samt god professionell vana att använda dator för exempelvis e-post och olika webbaserade system eller andra fastighetsrelaterade programvaror.

Värdegrund och personliga egenskaper
GöteneBostäders värdegrund sammanfattas med orden Mänsklig, Professionell, Ansvarstagande och Hållbar. Vi förväntar oss att du som söker tjänsten har tagit del av vår värdegrund och kan redogöra för hur du känner igen dig själv i den. Vi värdesätter framför allt att du är ansvarsfull och ordningsam och att du har god social kompetens och förmåga att planera och arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyresgäster på ett professionellt sätt samt att du har god förmåga att samarbeta med såväl arbetskamrater som externa kunder och entreprenörer. I GöteneBostäders rekryteringsarbete kan personliga egenskaper komma att bedömas som avgörande i förhållande till formella kvalifikationer.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuell. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal med Fastighetsanställdas förbund - ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras, E-körkort är önskvärt men inte nödvändigt.

Mer information
För ytterligare information, kontakta vår förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01.

Ansökan
Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökande.  Din ansökan märkt ”Fastighetstekniker/Fastighetsskötare” vill vi gärna ha så snart som möjligt dock senast den 1 december 2021 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter
Genom att skicka in en ansökan godkänner du också att GöteneBostäder får hantera de personuppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

 

Allmännyttiga AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag. Vi är 8 personer anställda och omsätter ca 36 mnkr per år. Bolaget är kommunens största hyresvärd – äger och förvaltar ca 400 hyreslägenheter och drygt 20 lokaler – och säljer också fastighetsskötartjänster till andra. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet. 

 

Ladda ner annonstexten som pdf här.

 

Tillbaka