Jobba med oss- Uthyrningsassistent / kundmottagare vikariat

Det är mycket på gång hos oss på GöteneBostäder. Under 2022 påbörjas byggnationen av 56 st nya lägenheter centralt i Götene för inflyttning 2023. Under 2022 behöver vi därför bli fler medarbetare på bolaget. Vår nuvarande vikarie i kundmottagningen byter till en ny tjänst hos oss och en ny vikarie behöver därför anställas. Vill du dagligen möta kunder och få dem att känna sig nöjda? Känner du dig dessutom bekväm med att arbeta serviceinriktat och administrativt samt med moderna och datorstödda administrativa system och verktyg? Välkommen att söka vårt vikariat som Uthyrningsassistent/kundmottagare och bli en i gänget hos oss!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera uthyrnings- och hyresgästrelaterade besök i och telefonsamtal till vår kundmottagning. Vidare att administrera vår uthyrning och olika servicerelaterade ärenden i nära samverkan med bolagets egen fastighetspersonal och våra anlitade entreprenörer samt att hantera olika kontorsgöromål. Ytterligare administrativa uppgifter kan ingå i ditt uppdrag, beroende på din kompetensprofil.

Kvalifikationer
Du har förmodligen en gymnasieutbildning inom exempelvis samhällsvetenskapligt, ekonomiskt, administrativt eller serviceinriktat område och/eller tidigare erfarenhet av administrativt arbete och kundtjänst. Du använder e-post och de vanligaste programvarorna i officepaketet och har kanske också vana av datorbaserade kundsystem eller liknande. Erfarenhet av hyresjuridiskt, annat fastighetsrelaterat eller ekonomiskt arbete är meriterande men inte nödvändigt.

Värdegrund och personliga egenskaper
GöteneBostäders värdegrund sammanfattas med orden Mänsklig, Professionell, Ansvarstagande och Hållbar. Vi förväntar oss att du som söker tjänsten har tagit del av vår värdegrund och kan redogöra för hur du känner igen dig själv i den. Vi värdesätter framför allt att du är ansvarsfull och ordningsam och att du har god social kompetens och förmåga att planera och arbeta såväl självständigt som i lag tillsammans med andra. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra kunder på ett professionellt sätt samt att du har god förmåga att samarbeta med såväl arbetskamrater som externa kunder och entreprenörer. I GöteneBostäders rekryteringsarbete kan personliga egenskaper komma att bedömas som avgörande i förhållande till formella kvalifikationer.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat motsvarande 75 procent av heltid. I första hand till och med november 2022 men därefter kan vikariatet förlängas och eventuellt också bli flerårigt beroende på om vår ordinarie medarbetare på denna tjänst kommer vara fortsatt tjänstledig på grund av ett externt uppdrag. Lön och villkor enligt Fastigos K-avtal med Vision m fl – ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras.

Mer information
För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Martin Sohlberg, vd, 070-588 90 02
Lisbet Hedberg, ekonomiansvarig, 0511-38 62 08

Ansökan
Din ansökan märkt ”Uthyrningsassistent/kundmottagare” vill vi gärna ha så snart som möjligt dock senast den 26 januari 2022 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter
Genom att skicka in en ansökan godkänner du också att GöteneBostäder får hantera de personuppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

Allmännyttiga AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag. Bolaget är kommunens största hyresvärd – äger och förvaltar idag ca 400 st hyreslägenheter, som ska bli närmare 460 st 2023. Dessutom har vi drygt 20 lokaler, de flesta i goda kommersiella lägen. Vi säljer också fastighetsskötartjänster till andra. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Vi är under 2022 på väg att utöka vår personalstyrka från 8 till 10 personer. Hos GöteneBostäder ges du möjlighet till personlig yrkesutveckling genom medarbetarsamtal, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och återkommande gemensamma aktiviteter. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet.

Ladda ner annonstexten som pdf här.

 

Tillbaka