Snöröjning inför jul- och nyårshelgerna

Det väntas falla ned en del snö i Götene kommun de närmaste ett till två dygnen. En gul vädervarning har utfärdats för bland annat norra Västra Götaland.

Med ständigt växlande väderrapporter, västliga vindar och Vänern som fortfarande till stora delar ligger öppen är det dock svårt att veta hur mycket snö som i slutändan verkligen kommer. Blir det en "snökanon" och stora mängder eller kan det stanna vid endast någon decimeter? Från GöteneBostäders sida är vi redo att ta oss an snön men beroende på mängderna och hur utdraget snöfallet blir kan det komma att dröja något innan vi kan röja och grusa i just ditt område.

Med förväntade växlande temperaturer såväl över som under nollan, under vad det verkar hela jul- och nyårshelgerna, vill vi också uppmana alla hyresgäster och besökare att röra sig försiktigt ute i våra områden. Med sådant väder kan det snabbt  gå från kallt och strävt till fuktigt och halt, eller så kan omvänt blöta gångbanor frysa till och bli hala. Och även om vi grusat ordentligt kan detta snabbt bli tillfälligt infryst när temperaturen går upp och ned. Då hinner vi inte alltid med. Så var uppmärksam på underlaget när du är ute och rör på dig.

Du kan läsa mer om hur vi på GöteneBostäder röjer snö och halkbekämpar under rubriken Snöröjning på sidan Vanliga frågor.


Med ett nyckfullt väder kan snöröjningsarbetet vara svårt att planera men vi gör vårt bästa för att hålla efter i våra bostadsområden.

 

Tillbaka