Peter är vår näste nya fastighetsskötare

Efter omorganisation och utökning av personalstyrkan har nu ytterligare två fastighetsskötare anställts hos GöteneBostäder efter en ny rekryteringsomgång under vintern. Först ut att börja av dessa är Peter som startade sin introduktion hos oss den 1 februari och som vi därmed nu hälsar välkommen till oss.

Peter heter vår nya fastighetsskötare från och med februari 2022.

Mycket på gång under 2022-2023
Med 56 st nya lägenheter på gång i Götene, som får inflyttning efter sommaren 2023, och en ambition att öka vår kundservice ytterligare rustar GöteneBostäder inför framtiden. Vi har nu genomfört rekrytering av fler fastighetsskötare och vi kommer hälsa ytterligare en person välkommen i den rollen den 1 mars. Dessutom pågår just nu rekrytering för att förstärka vår kundmottagning.

 

Tillbaka