Vi hjälper barnen i Ukraina – vill du göra det du också?

Vi på GöteneBostäder vill göra mer än att bara följa händelseutvecklingen i Ukraina. Vi tänker framför allt på de barn som far illa i det pågående kriget och har därför valt att skänka en slant till Unicef och deras arbete på plats i landet.


Du som är hyresgäst hos oss har därmed redan varit med, gjort något gott och bidragit till det eskalerande hjälpbehovet i denna krissituation. Men behovet är stort och vi måste fortsätta tro på det goda hos människan. Varje krona räknas, om du vill bidra ytterligare så gör gärna det, kanske via Unicef (via länk med swish-möjlighet nedan) eller genom någon annan seriös hjälporganisation som du själv väljer.

Hjälp Ukrainas barn

Vi fortsätter ta hand om varandra!

<3 GöteneBostäder

 

Tillbaka