Ny fas i livet när Lisbet går i pension

Nu vid månadsskiftet har GöteneBostäders trotjänare Lisbet Hedberg gått i pension. Vi önskar henne en fin tid framöver i sin nya tillvaro!

Efter nästan 23 år på GöteneBostäder gjorde Lisbet Hedberg sin sista dag hos oss den 28 februari. Vi vet att det är många hyresgäster, bostadssökande, anlitade entreprenörer och andra samarbetspartners som haft kontakt med Lisbet under åren och alldeles säkert kommer sakna henne när de kommer in på vår kundmottagning i Götene.


Lisbet i samband med den välbesökta pensionsuppvaktningen under onsdagen, här flankerad av sin efterträdare Anna Suto och bolagets VD Martin Sohlberg.

Nu har Anna Suto fullt ut tagit över som ekonomiansvarig hos GöteneBostäder. Du träffar henne eller någon av vår övriga kundservicepersonal när du besöker vår kundmottagning eller ringer vårt växelnr.

Välkommen till oss!

 

Tillbaka