Hemmavé – ett uppdaterat bostadskvarter med en egen webbapp!

Nu lanserar vi Hemmavé - vårt uppdaterade bostadskvarter i centrala Götene med tre olika bostadsområden. Här hittar du dels nyproducerade Alsborgsgatan och dels också våra tidigare områden i kvarteret, Melonen och trygghetsboendet Heldesborg. Men Hemmavé finns inte bara på riktigt. Det är också en webbapplikation där du som bor i området, besöker det eller bara vill veta mer om det, kan läsa om boendet och alla ekonomiska, sociala och ekologiska samt kulturella värden vi skapat i samband med det bygg- och utemiljöprojekt som pågått under 2022 och 2023.

Hemmavé-appen är i första hand optimerad för användning på en smarttelefon, så att du kan gå runt i området och se saker och ting med egna ögon samtidigt som du lär dig mer om dem. Men den kan lika gärna användas på en surfplatta eller en dator.

För att navigera i appen använder du antingen de olika knapparna och textlänkarna eller så utforskar du alla olika knappnålar i den Google-karta du hittar där. Klicka på bilden nedan så kommer du direkt vidare till vår nya webbapplikation och kan utforska den vidare. Enjoy the ride!

 

Tillbaka